Home Uncategorized ADEU A FRESHCAT
0

ADEU A FRESHCAT

0

ADEU A FRESHCAT
Després d’unes setmanes sense publicar Freshcat confirma que no pot continuar a causa de diferències en la línia editorial. Han estat uns mesos apassionants amb vosaltres com a lectors en un sector que és ben viu i que potser veurem reforçat amb algun nou mitjà que reculli el nostre llegat.
Des d’aquí volem agrair a totes i tots el vostre suport i seguiment, a través de la mateixa pàgina web o bé a través del facebook o del twitter. Malauradament en un mercat tant competitiu com l’actual amb la bona voluntat no n’hi ha prou i aquest projecte que era força ambiciós no s’ha pogut desenvolupar com havíem previst en un principi.
Moltes gràcies a tots i fins aviat,
L’equip redactor de Freshcat

Christian Andreu Nasquèt a Barcelona en 1972, estudièt jornalisme a l’Universitat Autonòma de Barcelona e son especialitat es la politica internacionala. Parla uech lengas dont l'occitan. A publicat lo libre Art i Lletres a Horta-Guinardó e a collaborat totjorn amb de jornals catalans, bascos e occitans coma La Veu del carrer, El Punt, Egin, A vòste e Jornalet. Es maridat, a dos enfants, Jana e Roger, e demòra a Reus.